El sabor de México en las cocinas de Euskal Herria Handiago ikusi

El sabor de México en las cocinas de Euskal Herria

PILAR ARTEAGAren liburua

Michelin izarrak dituzten euskal jatetxeetan hamarkada luzeko eskarmentua duen mexikar sukaldaria.

 

Errezeta erraz eta zaporetsuak, tokiko produktuekin eginak, familiarekin edo lagunekin gozatzeko. Benetako zapore mexikarra: arto-tortilla eta takoak, botanak, entsaladak, gisatuak, postre goxoak eta edariak...

Xehetasun gehiago

L/10-2021-64

37 elementu daude stockean

Astero argitaletxea. Hilario Arbelaitzen hitzaurrea. Aiala-Karlos Arguiñano Ostalaritza Eskolaren laguntzarekin.

Erabiltzaileen iruzkinik ez dago oraindik.

Idatzi zure iritzia

El sabor de México en las cocinas de Euskal Herria

El sabor de México en las cocinas de Euskal Herria

PILAR ARTEAGAren liburua

Michelin izarrak dituzten euskal jatetxeetan hamarkada luzeko eskarmentua duen mexikar sukaldaria.

 

Errezeta erraz eta zaporetsuak, tokiko produktuekin eginak, familiarekin edo lagunekin gozatzeko. Benetako zapore mexikarra: arto-tortilla eta takoak, botanak, entsaladak, gisatuak, postre goxoak eta edariak...

Idatzi zure iritzia

Antzeko produktuak